Brand
Veshje muri
Mure ndarës
Tavane të varur

Isover RIO PLUS

Lesh xhami për izolim termik dhe akustik.

Lexo më shumë
Read less
Kategoria produktit
Lesh Xhami
Ngjyra
E verdhë

Përshkrimi

Lesh xhami i paketuar në rulon, për izolimin e jashtëzakonshëm termik dhe akustik në vende ku izolimi nuk i nënshtrohet ngarkesave mekanike.

Karakteristikat dhe avantazhet

  • I padjegshëm, reagim ndaj zjarrit A1
  • Përçueshmëria termike λD = 0.040 W/mK
  • Instalohet me lehtësi
  • Performancë shumë e mirë termoizoluese (përçueshmëri termike e ulët)
  • Kontribuon në mbrojtjen e mjedisit
  • Nuk përmban materiale gërryese

 

Specifikimet teknike

    Simboli Vlera
W/(mk) Koeficienti i përçueshmërisë termike λD 0,040
  Euroklasa e reagimit ndaj zjarrit   A1
oC Temperatura maksimale e përdorimit   200
  Koeficienti i rezistencës ndaj difuzionit të avullit të ujit μ 1

Detajet e produktit

Titulli Trashësia (mm) Gjerësia (mm) Gjatësia (mm) Sasia / Paketimi (m2): UA / Paletë (copë):
RIO PLUS 50 1200 7000 16.8 30
RIO PLUS 120 1200 6500 7.8 24
RIO PLUS 140 1200 5500 6.6 24
RIO PLUS 150 1200 5000 6 24
RIO PLUS 160 1200 500 6 24
RIO PLUS 180 1200 4500 5.4 24
RIO PLUS 200 1200 4000 4.8 24
RIO PLUS 100 1200 7500 9 24