Brand
Veshje muri
Mure ndarës
Tavane të varur

Isover SUPER PROFI

Lesh xhami për izolim termik dhe akustik.

Lexo më shumë
Read less
Kategoria produktit
Lesh Xhami
Ngjyra
E verdhë

Përshkrimi

Lesh xhami i paketuar në rulon, për izolimin e jashtëzakonshëm termik dhe akustik në sistemet e thata të mureve ndarës, veshjeve të murit, tavaneve të varur dhe papafingove. Rezistent ndaj mykut dhe shumë i qëndrueshëm në pozicionin vertikal. Zgjidhja ideale për izolimin termik të brendshëm të sipërfaqeve të çative dhe mureve të fasadës.

Karakteristikat dhe avantazhet

  • Izolim termo-akustik i sistemeve të thata, ndarjeve dhe veshjeve të murit
  • Përçueshmëria termike λD = 0.032 W/mK
  • Përdorim në të gjitha kategoritë e ndërtesave ku ka kërkesa të larta performance
  • I padjegshëm, reagim ndaj zjarrit A1
  • Instalohet me lehtësi
  • Mekanikisht rezistent dhe i qëndrueshëm
  • Rezistent ndaj mykut
  • Performancë shumë e mirë termoizoluese (përçueshmëri termike e ulët)
  • Rezistencë e pakufizuar në pozicion vertikal

 

Specifikimet teknike

    Simboli Vlera
W/(mk) Koeficienti i përçueshmërisë termike λD 0,032
  Euroklasa e reagimit ndaj zjarrit   A1
oC Temperatura maksimale e përdorimit   200
kPas/m2 Rezistenca e ajrit AFr >24
  Koeficienti i rezistencës ndaj difuzionit të avullit të ujit μ 1

Detajet e produktit

Titulli Trashësia (mm) Gjerësia (mm) Gjatësia (mm) Rezistenca termike, RD(m2K/W) Sasia / Paketimi (m2 ) UA / Paletë
(copë.)
SUPER PROFI 5 50 1200 7500 1.55 9 24
SUPER PROFESIONALËT 10 100 1200 4500 3.10 5.4 18
SUPER PROFESIONALËT 14 140 1200 3500 4.35 4.2 18
SUPER PROFESIONALËT 16 160 1200 3000 5 3.6 18