Saint-Gobain Lajme

Kërko për lajme

09/25/2018
Produkte

Teknikat e reja në ndërtim rrisin kërkesat e projekteve për produkte të veçanta dhe specifike. Për këtë arsye Weber ka zhvilluar kërkime të mëtejshme në fushën e hidroizolimit, në menyre që të kënaqë të gjitha nevojat dhe kërkesat e profesionistëve për produktet me bazë çimento.

09/23/2018
Produkte

Sezoni që sapo lamë pas, ka qenë intensiv për gamën e kollave të pllakave!