Sistem modular per tavane te varur

QL Kend per Mure 19x24
Sistemet për tavanet akustike Quick-Lock janë shumë të thjeshtë të shpejtë në montim për shkak të modularitetit dhe qëndrueshmërise në dimensione dhe forma. Pjesët e sistemit fiksohen menjëherë tek njëra tjetra dhe japin rezultate përfundimtare fantastike në pamje, qëndrueshmëri dhe dimensione.
 • Fiksim i sigurtë
 • Peshëmbajtje e garantuar
 • Fiksim i fortë
 • Hapësira frymëzuese
 • Estetike & dizajn cilësor
 • Gati për përdorim (kuti)
QL Cross Tee 24x38
Sistemet për tavanet akustike Quick-Lock janë shumë të thjeshtë të shpejtë në montim për shkak të modularitetit dhe qëndrueshmërise në dimensione dhe forma. Pjesët e sistemit fiksohen menjëherë tek njëra tjetra dhe japin rezultate përfundimtare fantastike në pamje, qëndrueshmëri dhe dimensione.
 • Fiksim i sigurtë
 • Peshëmbajtje e garantuar
 • Fiksim i fortë
 • Hapësira frymëzuese
 • Estetike & dizajn cilësor
 • Gati për përdorim (kuti)
QL Cross Tee 600x24/32
Sistemet për tavanet akustike Quick-Lock janë shumë të thjeshtë të shpejtë në montim për shkak të modularitetit dhe qëndrueshmërise në dimensione dhe forma. Pjesët e sistemit fiksohen menjëherë tek njëra tjetra dhe japin rezultate përfundimtare fantastike në pamje, qëndrueshmëri dhe dimensione.
 • Fiksim i sigurtë
 • Peshëmbajtje e garantuar
 • Fiksim i fortë
 • Hapësira frymëzuese
 • Estetike & dizajn cilësor
 • Gati për përdorim (kuti)