webermur stuko
mase niveluese extremisht e bardhe dhe me mbulim te larte deri ne 2 mm
weberplan praktik
Nivelues / rrafshues per jashte dhe brenda - me fibra
webertop finitura G
fino gri
webertop finitura W
fino e bardhe
webermur polifix T
mase niveluese me dispersion per e gatshme ne kova - e bardhe
webermur polifix S
mase niveluese per jashte dhe brenda deri ne 4 mm - e bardhe
webermur polifix
mase niveluese per mure nga 1-2 mm
webermur gletstar
mase niveluese per mure nga 2 - 4 mm
weberniv razilit plus
autonivelant i permiresuar, per trashesi shtrese 1 deri 30mm
weberniv razilit
autonivelant per trashesi shtrese 1-3mm
webermur gletofix
stuko patinimi per ambientet e brendshme, trashesi 1 deri 5mm