Brand
Dysheme të brendshme

Vida Rigidurfloor

Vida Rigidurfloor për dyshemetë e thata

Lexo më shumë
Read less
Fortësi
Instalim i shpejtë
Kategoria produktit
Vida

Përshkrimi

Vida Rigidurfloor për dyshemetë e thata e cila përdoret për të lidhur elementët e dyshemesë së thatë Rigidur E20 dhe E25 me njëri-tjetrin.

Karakteristikat dhe avantazhet

  • Shumë e fortë
  • Instalim i shpejtë

Paketimi

Articles information
Emri Gjatësia (mm) Diametri (mm)
EmriVida Rigidurfloor Gjatësia (mm)19 (për dyshemenë e thatë Rigidur E20) Diametri (mm)3,9
EmriVida Rigidurfloor Gjatësia (mm)22 (për dyshemenë e thatë Rigidur E25) Diametri (mm)3,9

Documentation

Deklarata e Performancës
Deklarata e Performancës