Materiale për industri

SAINT-GOBAIN NUK ËSHTË VETËM MATERIALE NDËRTIMI POR EDHE ZGJIDHJE TË TJERA INDUSTRIALE

Industritë e rëndësishme për të cilat Grupi Saint-Gobain prodhon materiale, përbërës dhe zgjidhje me performancë të lartë përfshijnë kujdesin shëndetësor, energjinë, metalurgjinë, lëndët e para jo metalike, minierat, kimikatet, petrokimikatet dhe gjysmëpërçuesit. Këto gjejnë aplikim në fushën e sigurisë, pajisjeve industriale dhe elektroshtëpiake.