Rreth nesh

SAINT-GOBAIN ALBANIA

Saint-Gobain u themelua në Shqipëri në vitin 2016. Duke riorganizuar aktivitetet e saj, qëllimi kryesor ishte të sillte në tregun lokal eksperiencën dhe ekspertizën 350 vjeçare të një grupi botëror. Aktiviteti ynë zhvillohet në dy drejtime kryesore: Prodhimi & Distribucioni. Ne prodhojmë dhe shpërndajmë produktet Weber për tregun lokal të Shqipërisë dhe Kosovës si dhe e eksportojmë atë në rajon. Me një gamë të gjerë prej 27 produktesh ne prodhojmë:

 

➜  Finitura minerale dekorative

➜  Finitura dhe stuko të imëta për nivelim

➜  Ngjitës pllakash

➜  Zgjidhje hidroizolimi

➜  Llaçra suvatimi

➜  Llaçra murature

 

Saint-Gobain Shqipëri gjithashtu importon dhe shpërndan materialet më cilësore dhe zgjidhjet me performancë të lartë nga kompanitë rajonale simotra si Austria, Italia, Hungaria, Çekia, Greqia, Serbia, Rumania dhe Turqia. Ne mbulojmë nevojat e ndërtimit dhe zhvillimit të tregjeve të Shqipërisë dhe Kosovës duke i ofruar komfort, performancë, mbrojtje dhe siguri.

Image
grow impact

Strategjia jonë

Image
Making the world better home

Misioni ynë

Image
TOP zaměstnavatel

TOP Employer

Markat tona

Description
Weber tashmë është lider në zgjidhjet me bazë çimento me një gamë të plotë zgjidhjesh në ndërtime, konstruksione dhe rinovime.
Description
ADFORS ofron zgjidhje të bazuara në një gamë të plotë teknologjie tekstili dhe veshjeje duke përdorur fibra sintetike dhe fije qelqi.
Description
Isover është lideri botëror në furnizimin e izolimit të qëndrueshëm me performancë të lartë dhe mbrojtjen nga zjarri.
Description
Rigips është lideri Europian në produktet me bazë gipsi. Prodhon dhe shpërndan pllaka & suva për sisteme të thata gipsi.
Description
Saint-Gobain Ecophon zhvillon, prodhon dhe furnizon produkte dhe sisteme akustike që kontribuojnë në një mjedis të mirë pune duke rritur rehatinë e njerëzve, komoditetin e përgjithshëm dhe performancën.
Description
SAINT-GOBAIN GLASS është lider botëror në xhamin e veshur, duke ofruar një gamë të plotë të xhamit të veshur me efiçiencë energjitike dhe vetrata të izoluara.
Description
Eurocoustic Saint-Gobain, ofron sisteme tavanesh modulare akustike të bëra në lesh guri, korrigjimin dhe përthithjen akustike, mbrojtjen nga zjarri dhe izolimin termik dhe akustik.
Image
Materiale për ndërtim

Materiale për ndërtim

Image
Materiale për industri

Materiale për industri

Saint-Gobain në botë