WEBER

Mure të brendshme – Mure ndarë

Dysheme të brendshme

Mure të jashtme – Fasada

Dysheme të jashtme

Tavane

Zona aplikimit

Weber Historia

Historia e Weber

Kompanitë Weber dhe Broutin u themeluan në Francë në fillim të viteve 1920. George Weber dhe Jean-Babtiste Broutin prodhonin suva fasade me bazë gipsi dhe gëlqereje në fabrikën e tyre në Paris. Në vitin 1927, të dy kompanitë u bashkuan në një të vetme. Pas Luftë së Dytë Botërore, kompania u zgjerua në tregun e rindërtimit. Weber & Broutin u bënë pjesë e Grupit Poliet në 1970. Kompania gjithnjë e më shumë përqendrohet në hapjen e tregjeve evropiane. Në 1996, Weber u integrua në Grupin Saint-Gobain dhe operon nën emrin Saint-Gobain Weber. Pas blerjes së specialistëve të suvasë Wülfrather, Montenovo dhe Terranova, Weber hyri në tregun gjerman në 1999. Me marrjen e Grupit maxit në 2008, Weber është zhvilluar në një nga ofruesit kryesorë në Gjermani. Në vitet 2009 - 2012, kompania zgjeron aktivitetin e saj ne tregjet e Lindjes së Mesme dhe Azisë. Weber tani është lideri botëror në zgjidhjet me bazë çimento duke ofruar një gamë të gjerë zgjidhjesh për ndërtesa, konstruksione dhe rinovime.

Premtimet tona

Proximity

Afër klientit

Ne angazhohemi të jemi gjithmonë pranë jush si partneri juaj i besueshëm dhe ekspert i biznesit

Innovation

Zgjidhje inovative

Ne angazhohemi t’i paraprijmë vazhdimisht nevojave tuaja dhe të sjellim zgjidhje me vlerë të shtuar.

Performance

Performanca

Ne angazhohemi t'u përgjigjemi sfidave tuaja duke ju sjellë zgjidhje të besueshme që ofrojnë produktivitet, përfitime financiare dhe një rezultat cilësor, duke arritur performancën e pritur.

Sustainability

Qëndrueshmëria

Ne angazhohemi të kujdesemi për njerëzit duke i bërë instalimet dhe mjediset e brendshme më të
rehatshme dhe më të sigurta, dhe të kujdesemi për planetin duke reduktuar ndikimet mjedisore të
ndërtesave.