Rendit sipas
159 Rezultate
Habito Clima Activ’Air®

Habito Clima Activ’Air®

Pllakë gipsi unike një llojin e saj për izolimin termik dhe akustik të mureve ekzistuese me teknologjinë Activ’Air®.

Isover XPS

Isover XPS

Panel termoizolues me bazë polistireni me skaje të pjerrëta.

Isover CLIMAVER® A2 neto

Isover CLIMAVER® A2 neto

Panele leshi xhami për ndërtimin e kanaleve në sistemet e shpërndarjes, klimatizimit dhe ventilimit të ajrit.