Rendit sipas
7 Rezultate
OPTA

Opta

Panel akustik për tavan modular të thjeshtë.

Solo Square

Solo

Panel akustik me varje të lirë.

Focus

Focus

Panele akustike për tavan modular dizajn

Hygiene

Hygiene

Panel akustik për tavan modular me kërkesa të larta higjene.

Sombra

Sombra

Ecophon Sombra™ është një zgjidhje akustike e vërtetuar, e cila ndihmon në krijimin e akukstikës së duhru për ambientet argetimi si kinematë, teatrot, baret dhe klubet e natës.