Saint-Gobain Albania

Saint-Gobain është lider botëror në ndërtimet moderne dhe të qëndrueshme

Saint-Gobain Albania

Ne projektojmë, prodhojmë dhe shpërndajmë materiale dhe zgjidhje për ndërtim dhe industri. Zgjidhjet tona dhe procesi i vazhdueshëm i inovacionit ofrojnë qëndrueshmëri dhe performancë në jetën e përditshme, zgjidhje për rinovimin e ndërtesave publike dhe private, ndërtime të lehta dhe dekarbonizimin e ndërtimit dhe industrisë. Në këtë mënyrë, ne kontribuojmë në reduktimin e emetimeve të karbonit, duke rritur efikasitetin e burimeve dhe arritjen e neutralitetit të karbonit.

Gjithçka që bëjmë bazohet në misionin tonë: 

"Making the world a better home"

Çfarë po kërkoni?

NJË KONTAKT - MATERIALE TË NDRYSHME

Bëni gjithçka me një furnizues. Sidomos për projektet e mëdha, i gjithë procesi do të jetë më i lehtë dhe gjithashtu do të siguroni një çmim më të mirë për materialet.

  

NE JU KURSEJMË KOHË

Në vend të disa furnizuesve, ju do të keni një partner - ne. Kjo do të thotë komunikim dhe menaxhim më efektiv i projektit.

NE JU KURSEJMË PARA

Një llogaritje gjithëpërfshirëse për të gjithë strukturën ose ndërtesën do t'ju kushtojë më mirë se disa buxhete nga shumë furnitorë.

NE JU OFROJMË EKSPERTIZË

Ne mund t'ju asistojmë me ekipin tonë të projektuesve dhe inxhinierëve. Tashmë në fazën e projektit, ata do t'ju ndihmojnë të optimizoni performancën e strukturave.

VLERA E SHTUAR

Cilësia e lartë dhe mbështetja teknike profesionale janë një çështje e qartë për ne. Por ne duam të bëjmë një hap më tej, për të kontribuar në shëndetin e njerëzve dhe planetit tonë. Aq më tepër kur nga materialet tona krijohen shtëpi të reja, lagje dhe qytete të tëra. Këto aspekte janë thelbësore për ne:

KURSIM ENERGJIE

Ne prodhojmë produkte që janë zgjidhja kryesore për kursimin e energjisë. Nga materialet izoluese te sistemet e izolimit tek xhami izolues për dritare apo fasada. Ne ruajmë planetin dhe portofolin tuaj.

KURSIMI I UJIT

Materialet tona të lehta të ndërtimit kërkojnë minimalisht ujë për t'u instaluar. Izolimi hidrofil për çatitë e gjelbra ose tubacionet prej gize me humbje zero gjatë shpërndarjes së ujit janë një kapitull i veçantë.

RICIKLUESHMËRIA E PRODUKTIT

Në prodhim, ne përdorim mbetje dhe mbetje të produkteve tona, si dhe mbetje të selektuara nga ndërtimi ose prishja. Për shembull, pllaka e gipsit ose polistireni mund të përdoren në këtë mënyrë.

PUNË EFEKTIVE ME MATERIALE

Ne zhvillojmë zgjidhje që përshpejtojnë ndërtimin: materiale që janë të lehta për t'u përpunuar dhe instaluar, sisteme të integruara për lloje të ndryshme strukturash dhe produkte për parafabrikim dhe ndërtim modular.

CERTIFIKATA

Shumica e produkteve tona kanë një certifikatë EPD, deklaratë mjedisore të produktit. Ky dokument dokumenton ndikimin e produktit në mjedis, nga nxjerrja e lëndës së parë deri te prishja.

SHENDETI DHE MIRËQENIA

Materialet tona u ofrojnë përdoruesve të ndërtesave rehati termike dhe akustike, një mjedis të shëndetshëm të brendshëm dhe shumë dritë. Kështu ata kontribuojnë në një jetë më të këndshme.

Description

Markat tona

Description
Weber tashmë është lider në zgjidhjet me bazë llaçi me një gamë të plotë zgjidhjesh në ndërtime, konstruksione dhe rinovime.
Description
Rigips është lideri Europian në produktet me bazë gipsi. Prodhon dhe shpërndan pllaka & suva për sisteme të thata gipsi.
Description
Isover është lideri botëror në furnizimin e izolimit të qëndrueshëm me performancë të lartë dhe mbrojtjen nga zjarri.
Description
SAINT-GOBAIN GLASS është lider botëror në xhamin e veshur, duke ofruar një gamë të plotë të xhamit të veshur me efiçiencë energjitike dhe vetrata të izoluara.
Description
ADFORS ofron zgjidhje të bazuara në një gamë të plotë teknologjie tekstili dhe veshjeje duke përdorur fibra sintetike dhe fije qelqi.
Description
Saint-Gobain Ecophon zhvillon, prodhon dhe furnizon produkte dhe sisteme akustike që kontribuojnë në një mjedis të mirë pune duke rritur rehatinë e njerëzve, komoditetin e përgjithshëm dhe performancën.
Description
Eurocoustic Saint-Gobain, ofron sisteme tavanesh modulare akustike të bëra në lesh guri, korrigjimin dhe përthithjen akustike, mbrojtjen nga zjarri dhe izolimin termik dhe akustik.

Kontakt

Saint-Gobain Construction Products Albania
Rr. Budull, Nr. 3 • 1039 Ahmetaq, Prezë, Vorë • Albania
Tel: +355 69 204 4500
Email: sales.albania@saint-gobain.com

Image
Departamenti Logjistikës

Departamenti Logjistikës

Image
Departamenti i Shitjes

Departamenti i Shitjes

Image
Produktet & Konsulenca Teknike

Produktet & Konsulenca Teknike

Image
Burimet Njerëzore

Burimet Njerëzore