Isover

Produktet tona

Lesh guri

LESH GURI

Leshi i gurit mineral Isover përdoret në të gjitha ato sisteme në ndërtim ku kërkohet rezistencë e lartë ndaj zjarrit dhe forcë e lartë në shtypje, në izolimin teknik si dhe në industri ku ka kërkesa për rezistencë të përhershme të materialit ndaj temperaturave mbi 3000C.

Lesh xhami

LESH XHAMI

Produktet izoluese të leshit të xhamit Isover, të lehta, të hollë dhe miqësore me mjedisin, ofrojnë zgjidhje izoluese shumë efektive. Karakteristikat e shkëlqyera termike ju ndihmojnë të kurseni energji dhe të zvogëloni ndikimin tuaj në mjedis.

Lesh guri

AKSESORË

Çdo sistem i izoluar ka nevojë për shirita të cilësisë së lartë, për ngjitjen e cilësisë së lartë dhe të përhershme të fugave të folieve dhe për mbylljen e fletëve në të gjitha sipërfaqet e ashpra. Gjeni atë që ju nevojitet në përzgjedhjen tonë të shiritave më të mirë.

Climaver

CLIMAVER

Paneli Climaver është një panel me dy shtresa i bërë nga leshi mineral, me forcë të lartë. Ekspertët e kompanisë Isover e zhvilluan dhe e përsosën këtë ide, dhe sot ne jemi prodhuesi kryesor në botë i paneleve izolues për prodhimin e kanaleve të ajrit të kondicionuar.

Vendi përdorimit

Mure ndarës

Veshje muri

Tavane të varur

Mure të jashtme – Fasada

Papafingo

HVAC