RIGIPS

Rigips kujdeset të ndërtojë më mirë për njerëzit dhe planetin duke ofruar zgjidhje për mure, ndarje, tavane dhe fasada që ofrojnë qëndrueshmëri dhe performancë

Rigidur

Rigidur® për struktura druri

Kombinimi ideal i materialeve natyrale të ndërtimit
 

Zbulo më shumë