Brand

Ganxha me 4 pika

Ganxha me 4 pika për varjen e tavaneve të varura.

Lexo më shumë
Read less
Fortësi
Rezistencë ndaj zjarrit
Kategoria produktit
Aksesorë

Përshkrimi

Ganxha me 4 pika për varjen e tavaneve të varura. Ngarkesa maksimale 25 kg/copë.

Karakteristikat dhe avantazhet

  • Cilësi e lartë
  • Reagim ndaj zjarrit, A1

Documentation

Deklarata e Performancës