Brand
Tavane

Kapëse këndore

Përdoret për lidhjen e profileve CD në ndërtimin e një strukture tavani të varur.

Lexo më shumë
Read less
Fortësi
Rezistencë ndaj zjarrit
Kategoria produktit
Aksesorë

Përshkrimi

Përdoret për lidhjen e profileve CD në ndërtimin e një strukture tavani të varur të bërë me struktura profili CD me dy drejtime dhe dy plane.

Karakteristikat dhe avantazhet

  • Cilësi e lartë
  • Reagim ndaj zjarrit, A1

Documentation

Deklarata e Performancës
Deklarata e Performancës