Saint-Gobain Lajme

Kërko për lajme

03/18/2019
Shtypi

Për të tetin vit radhazi, Saint-Gobain është shpallur si një ndër 100 kompanitë dhe institucionet më novatore sipas klasifikimit të Clarivate Analytics* "100 Novatorët Globalë Lider" për vitin 2018. Klasifikimi i sapo publikuar bazohet në katër cilësi: numri total i patentave, numri i patentave të dhëna në raport me patentat e kërkuara nga kompanitë, sfera globale e portofolit të patentave dhe ndikimi i patentave matur me numrin e referencave ndaj tyre.

09/25/2018
Produkte

Teknikat e reja në ndërtim rrisin kërkesat e projekteve për produkte të veçanta dhe specifike. Për këtë arsye Weber ka zhvilluar kërkime të mëtejshme në fushën e hidroizolimit, në menyre që të kënaqë të gjitha nevojat dhe kërkesat e profesionistëve për produktet me bazë çimento.

09/23/2018
Produkte

Sezoni që sapo lamë pas, ka qenë intensiv për gamën e kollave të pllakave!

09/22/2018
Ngjarje

EHS PO! Ky është slogani që do të shoqërojë 170 000 punonjësit e Saint-Gobain Group, kudo në botë, më 9 Tetor. I gjithë Grupi do të mobilizohet në këtë ditë për të theksuar edhe një herë rëndësinë që ka për ne, kujdesi për mjedisin, shëndetin dhe sigurinë e të gjithëve.