Rendit sipas
10 Rezultate
Image
webertherm Protect

webertherm Protect

webertherm Protect është një sistem termoizolimi dhe mbrojtës me panele prej XPS (polistiren) me aftësi të larta rezistence mekanike.

Image
webertherm Traditional

webertherm Traditional

webertherm Traditional është një sistem termoizolimi me panele EPS 15 kg/m3, i dekoruar me grafiato/fasadë minerale dhe i ngjyrosur me bojë akrilike.

Image
webertherm Family

webertherm Family

webertherm Family është një sistem termoizolimi me panele termoizoluese prej EPS 18 kg/m3 dhe dekoruar me grafiato/fasadë ExtraClean (me bazë silikat – silikoni).

Image
webertherm Klima

webertherm Klima

webertherm Klima është një sistem termoizolimi me panele prej polisteroli të përzier me Grafit për një izolim më të mirë në të njëjtën trashësi të aplikuar.

Image
weberhidro Not

weberhidro Not

Ndërtimi i një pishine kërkon hidroizolim të përsosur: muret dhe dyshemeja duhet të jenë planare, çdo parregullsi duhet të eliminohet me produkte të përshtatshme për përgatitjen e bazamentit për sistemin e hidroizolimit dhe shtresat pasardhëse.

Image
weberhidro Stop

weberhidro Stop

Kontakti i vazhdueshëm me ujin mund të gjenerojë infiltrime me degradim të parakohshëm të materialeve dhe si pasojë shfaqja e njollave të lagështirës në sipërfaqet e murit si dhe fryrje të veshjes me pllaka.

Image
Hydroizolim Seal

weberhidro Seal

Sipërfaqet në kontakt me tokën, nëse nuk janë të mbrojtura në mënyrë adekuate, degradohen shumë shpejt duke shkaktuar fryrje dhe shkëputje të bojës dhe suvasë.

Image
Weberhidro Relax

weberhidro Relax

Për strukturat e gjendura nëntokë për të cilat nuk është parashikuar hidroizolim i jashtëm, duhet patjetër të bëhet hidroizolim i brendshëm.

Image
Weberhidro

weberhidro Fix

Për strukturat e gjendura nëntokë për të cilat nuk është parashikuar hidroizolim i jashtëm, duhet patjetër të bëhet hidroizolim i brendshëm.