Rendit sipas
9 Rezultate
Isover XPS

Isover XPS

Panel termoizolues me bazë polistireni me skaje të pjerrëta.

Isover VARIO® DoubleFit

Isover VARIO® DoubleFit

Ngjitës elastik për krijimin e fugave të ngushta në fuga ndërmjet membranës Isover VARIO® KM Duplex UV dhe mureve, dërrasës ose pllakës.

Isover VARIO® KB1

Isover VARIO® KB1

Shirit ngjitës i njëanshëm për mbylljen e mbivendosjeve ndërmjet  membranës VARIO® KM Duplex UV.