Marriott Hotel

Marriott Hotel

I dizenjuar me hijeshi në zemër të Tiranës me nje vendndodhje unike, Tirana Marriott Hotel ofron një eksperiencë të pasur për të gjithë vizitorët. Për të ofruar standartet më të larta që ky brand ndërkombëtar kërkon, pllaka e gipsit Habito ishte zgjidhja perfekte. Soliditeti i pllakës mundëson performancë të lartë në izolimin akustik duke e bërë atë ekstremisht absorbuese të zhurmave deri në 68dB. Habito ofron rezistencë ndaj impaktit mekanik, zjarrit dhe lagështirës. Aftësia peshëmbajtëse e kësaj pllake është ajo çka e diferencon Habiton nga pllakat e tjera të gipsit. Këto veçori e kanë bërë të jetë zgjedhja e parë për ndërtimin e mureve të brendshëm të Marriott Hotel tek Arena Center.

 

Marriott Hotel 2
Marriott Hotel 3