Rendit sipas
11 Rezultate
weberpass Neon

weberpass Neon

Suva mbuluese neonizuese, e gatshme për përdorim, në formë paste, vetë-pastruese me cilësi premium

webertene karbokul NOIR

webertene karbokul NOIR

Grafiato akrilike me përbërje kokrrizash mermeri sintetike të zinj për dekorimin dhe mbrojtjen e sipërfaqeve të mureve të brendshme

webertene karbokul

webertene karbokul

Grafiato akrilike me përbërje kokrrizash mermeri të ngjyrosur artificialisht për dekorimin dhe mbrojtjen e sipërfaqeve të fasadave

Webertene kulir

webertene kulir

Grafiato akrilike me përbërje gurësh natyrorë shumëngjyrësh për dekorimin dhe mbrojtjen e sipërfaqeve të fasadave

webertene Reflect

webertene Reflect

Grafiato akrilike për dekorimin dhe mbrojtjen e sipërfaqeve të fasadave e krijuar posaçërisht për fasadat me nuanca të errëta.

webertene ExtraClean

webertene ExtraClean

Grafiato dekorative shtresëhollë me aftësi te vazhdueshme vetëpastruese me përmbajtje silikat-silikon