Rendit sipas
9 Rezultate
webertherm rrjetë fasade

webertherm rrjetë fasade

webertherm rrjetë fasade, e prodhuar nga Saint-Gobain Adfors, është një rrjetë e cilësisë së lartë me fibra xhami, rezistente ndaj alkaleve, për instalim në sistemin e jashtëm të termoizolimit.

webertherm SD-5

webertherm SD-5

Upa inovative pa përcjellshmëri termike për të gjitha llojet e paneleve izoluese

webertherm ultra

webertherm ultra

webertherm ultra është një ngjitës ndërtimi i thatë i përgatitur në fabrikë për izolim termik me bazë çimento dhe mbushës të cilësisë së lartë, i pasuruar me polimere, i lehtë për t'u aplikuar dhe përpunuar.

webertherm reflect

webertherm reflect

webertherm reflect është një ngjitës ndërtimi i thatë i përgatitur në fabrikë për termoizolim me bazë çimento të bardhë dhe mbushës cilësor, i pasuruar me polimere, jashtëzakonisht fleksibël dhe i lehtë për t'u aplikuar.