Rendit sipas
12 Rezultate
weberseal sanitar

weberseal sanitar

Masë izoluese me bazë acetati, përherë  elastike, me ngjitje të shkëlqyer me shumicën e materialeve silikate

weberdry PUR coat traffic

weberdry PUR coat traffic

weberdry PUR coat traffic është një shtresë e ngjyrosur, e qëndrueshme ndaj UV-së, gjysmë e ngurtë, me një përbërës, alifatike, poliuretani që përdoret si një shtresë përfundimtare për të mbrojtur hidroizolimin e lëngshëm të ekspozuar të poliuretanit.

weberdry PUR fabric

weberdry PUR fabric

Kanavacë e bërë nga poliestër jo të endur me një peshë prej 60 - 65 gr/m² ose 110 gr/m²

weberdry PUR seal

weberdry PUR seal

Membranë poliuretani e lëngët me një përbërës, rezistente ndaj UV-ve për hidroizolim afatgjatë.

webertec828

webertec 828

Sistem i posaçëm ngjitës shiriti për mbylljen e sigurt të nyjeve dhe depërtimeve të tubave.