Rendit sipas
11 Rezultate
Polikolor latex

Polikolor latex

Polikolor latex është një bojë mat premium për muret e brendshme me bardhësi superiore, e pasuruar me polimere, e bërë në bazë të shpëhapjes së ujit, rezistente ndaj fshirjes me leckë të lagur.

weberton Neon

weberton Neon

Bojë fasade me ngjyrë neonizuese, e gatshme për përdorim, e holluar në ujë me lidhës resine akrilike për nënshtresa minerale

Polikolor dizajn

Polikolor dizajn

Boje me gjysmë shpërhapje për muret e brendshme me mbulim dhe bardhësi të shkëlqyer

Polikolor gold

Polikolor gold

Bojë mat premium me shpërhapje për muret e brendshme me mbulim dhe bardhësi të shkëlqyer

weberton Silikat

weberton Silikat

Bojë fasade silikate e cila bazohet në lidhjet e kaliumit me lidhësa akrilikë

weberton bet

weberton bet

Bojë për mbrojtje të përhershme të sipërfaqeve vertikale të betonit