Rendit sipas
11 Rezultate
webercolor Neon

webercolor Neon

Material për fuga neonizuese, fleksibël, me përmbajtje çimento për ambiente të brendshme dhe të jashtme

weberfug ideal

weberfug ideal

Bojakë fleksibël, rezistente ndaj ujit, me bazë çimento me ngjyrë.

weberepox easy

weberepox easy

Ngjitës epoksid me dy përbërës dhe bojakë për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.

webercol flash tixogel

webercol flash tixogel

Ngjitës qeramik fleksibël me ngjitje të shpejtë i bërë me teknologjinë speciale tixogel të gjeneratës së fundit.