Rendit sipas
17 Rezultate
Varëse Direkte

Varëse Direkte

Varëse direkte për ndërtimin e tavaneve të rreme dhe mbulesave horizontale të çatisë, përdoret për fiksimin e profileve CD (kornizë prej druri në raste individuale)

Kapëse këndore

Kapëse këndore

Përdoret për lidhjen e profileve CD në ndërtimin e një strukture tavani të varur.

Lidhëse kryq

Lidhëse kryq

Për fiksimin e veshjeve të çatisë dhe tavaneve të varura të montuara në profilin CD.

Bashkues CD

Bashkues CD

Përdoret për lidhjen dhe bashkimin e profileve CD.