Rendit sipas
3 Rezultate
Profil UA 75

Profil UA

Profile UA pĂ«r ndĂ«rtimin e dyerve dhe strukturave peshĂ«mbajtĂ«se. 

Rigiprofil CD/UD

Rigiprofil CD / UD

RigiProfil është një gjeneratë e re e profileve të patentuara të çelikut me strukturë të përforcuar për muret ndarëse Rigips të konstruksionit të thatë.

Rigiprofil UW 50

Rigiprofil CW / UW

RigiProfil është një gjeneratë e re e profileve të patentuara të çelikut me strukturë të përforcuar për muret ndarëse Rigips të konstruksionit të thatë.