Rendit sipas
10 Rezultate
Glasroc X Skim 25 kg

Glasroc X Skim

Glasroc X SKIM është një rrafshues/nivelues me bazë çimento-gëlqere.

Promix Mega

Promix Mega

Produkt i gatshëm për përdorim, e ngjashme me pastën. Përdoret për fuga dhe lëmim përfundimtar të sipërfaqeve.

Promix XRoc

Promix XRoc

Mbushës i gatshëm për pllakat XRoc

Rifix

Rifix

Ngjitës për ngjitjen e pllakave të gipsit në mure ekzistues.