Rendit sipas
29 Rezultate
Vida gipsi me filetim të hollë TN 212

Vida gipsi me filetim të hollë TN 212

Vida gipsi me filetim të hollë e destinuar për fiksimin e pllakave të gipsit në profile çeliku në ndërtim të thatë

Vida kokëpetë

Vida kokëpetë

Vida kokëpetë për lidhjen e pllakave të gipsit me një nënstrukturë metalike në ndërtim të thatë.

Upa metalike tavani

Upa metalike tavani

Upa metalike tavani për punime të ndryshme në konstruksion të thatë gjatë të cilave është i nevojshëm fiksimi.

Upa nailoni me gozhdë

Upa nailoni me gozhdë

Upa nailoni me gozhdë për fiksimin e profileve U në strukturë

Vida Glasroc F

Vida Glasroc F

Glasroc F përdoret për të krijuar një mbulesë të veçantë për mbrojtjen nga zjarri dhe për të lidhur fletët së bashku.