Rendit sipas
16 Rezultate
Habito Clima Activ’Air®

Habito Clima Activ’Air®

Pllakë gipsi unike një llojin e saj për izolimin termik dhe akustik të mureve ekzistuese me teknologjinë Activ’Air®.

Rigidur E

Rigidur H

Pllakë me fibra druri për ndërtimin e dyshemeve të thata.

Rigidur E

Rigidur E

Pllakë me fibra druri për ndërtimin e dyshemeve të thata.

Glasroc X

Glasroc X

Pllakë gipsi novatore e gjeneratës së re për fasadë

Glasroc F

Glasroc F

Pllakë gipsi e përforcuar me rrjetë me fibra qelqi për qendrueshmëri më të madhe në temperaturë të lartë.

Xroc

XROC

Pllakë gipsi për mbrojtje nga rrezet X

RF 13

RF 13

Pllakë gipsi e veshur me karton special rezistente ndaj zjarrit

RB 13

RB 13

Pllakë gipsi e veshur me karton standart

RBI 13

RBI 13

Pllakë gipsi e veshur me karton të veçantë tip H2 për ambiente të lagështa