Rendit sipas
4 Rezultate
Promix Mega

Promix Mega

Produkt i gatshëm për përdorim, e ngjashme me pastën. Përdoret për fuga dhe lëmim përfundimtar të sipërfaqeve.

Promix XRoc

Promix XRoc

Mbushës i gatshëm për pllakat XRoc