Rendit sipas
5 Rezultate
Varëse shirit per CD

Varëse shirit per CD

Për fiksimin e veshjeve të çatisë dhe tavaneve të varura të montuara në profilin CD.

kënde L

Kënde L

Kënde L për profile UA

Profil UA 75

Profil UA

Profile UA për ndërtimin e dyerve dhe strukturave peshëmbajtëse. 

Rigiprofil CD/UD

Rigiprofil CD / UD

RigiProfil është një gjeneratë e re e profileve të patentuara të çelikut me strukturë të përforcuar për muret ndarëse Rigips të konstruksionit të thatë.

Rigiprofil UW 50

Rigiprofil CW / UW

RigiProfil është një gjeneratë e re e profileve të patentuara të çelikut me strukturë të përforcuar për muret ndarëse Rigips të konstruksionit të thatë.