Rendit sipas
9 Rezultate
weberprim_813_resized

weberprim 813

Astar universal akrilik për nënshtresa përthithëse dhe jo përthithëse.

weberprim EP 2K

weberprim EP 2K

weberprim EP 2K është një astar epoksi transparent, me dy përbërës, me bazë uji.

weberprim deep

weberprim deep

Astar/bazë për përgatitjen dhe përforcimin e bazamenteve më përthithës.

Weberprim stell

weberprim steel

weberprim steel është një astar/bazë fasadash me fibra të bëra në bazë të lidhësave akrilik të cilësisë së lartë.

weberprim Reflect

weberprim Reflect

weberprim Reflect është një astar/bazë i krijuar në bazë të lidhësit akrilik e cila ka funksionin e forcimit dhe rritjes së ngjitjes së shtresës së ardhshme dhe rritjen e rezistencës ndaj ujit.

weberprim podloga

weberprim podloga

Astar/bazë akrilik i përqendruar për përgatitjen e sipërfaqeve të brendshme përpara aplikimit të bojrave apo llaçit të patinimit.

weberprim akril

weberprim akril

weberprim akril është astar/bazë që përdoret për trajtimin e nënshtresës para aplikimit të produkteve përfundimtare, kryesisht, bojrave për fasadë dhe grafiatos.

weberprim S&S

weberprim S&S

weberprim S&S është bazë/primer silikat-silikon për fasadat.