Brand

Isover CLIMAVER® A2 neto

Panele leshi xhami për ndërtimin e kanaleve në sistemet e shpërndarjes, klimatizimit dhe ventilimit të ajrit.

Lexo më shumë
Read less
Kategoria produktit
Climaver
Ngjyra
Gri

Përshkrimi

Panele leshi xhami me densitet të lartë për ndërtimin e kanaleve në sistemet e shpërndarjes, klimatizimit dhe ventilimit të ajrit. Veshja e jashtme përbëhet nga letër alumini e përforcuar me rrjetë fibra qelqi. Veshja e brendshme është pëlhurë akustike me tekstil me fibra qelqi të zezë (e quajtur neto)me rezistencë të lartë mekanike.Produkt i çertifikuar CE sipas EN 14303.

Karakteristikat dhe avantazhet

  • Përthithje e lartë e zërit α =0,85
  • Klasa e reagimit ndaj zjarrit A2-s1; d0
  • Termoizolim i shkëlqyer
  • Klasa maksimale e izolimit të ajrit: KLASA D sipas EN 12237 - KLASA C sipas EN 1507
  • Nuk mban baktere dhe mikroorganizma - test sipas EN 13403
  • Testuar për t'u pastruar lehtësisht nga brenda dhe për të lehtësuar operacionet e mirëmbajtjes
  • I lehtë në peshë dhe për t'u montuar
  • Qëndrueshmëria: emetimi i VOC i testuar nga Eurofins Indoor Air Comfort GOLD - M1 - EPD


Detajet e produktit

Titulli Trashësia (mm) Klasa e djegshmërisë Klasa e izolimit të ajrit (EN 12237)
CLIMAVER® A2 neto 25 A2-s1;d0 D