Brand
Veshje muri
Mure ndarës
Tavane të varur

Isover DOMO

Lesh xhami për izolim termik dhe akustik.

Lexo më shumë
Read less
Kategoria produktit
Lesh Xhami
Ngjyra
E verdhë

Përshkrimi

Lesh xhami i paketuar në rulon, për izolimin e jashtëzakonshëm termik dhe akustik në vende ku izolimi nuk i nënshtrohet ngarkesave mekanike. Produkti përdoret në papafingo, muret e shtëpive me një strukturë druri dhe sipërfaqen e brendshme të mureve vertikale.

Karakteristikat dhe avantazhet

  • I padjegshëm, reagim ndaj zjarrit A1
  • Përçueshmëria termike λD = 0.038 W/mK
  • Instalohet me lehtësi
  • Performancë shumë e mirë termoizoluese (përçueshmëri termike e ulët)
  • Rezistencë e pakufizuar në pozicion vertikal
  • Kontribuon në mbrojtjen e mjedisit
  • Jo toksik

 

Specifikimet teknike

    Simboli Vlera
W/(mk) Koeficienti i përçueshmërisë termike λD 0,039
  Euroklasa e reagimit ndaj zjarrit   A1
oC Temperatura maksimale e përdorimit   200
kPas/m2 Rezistenca e ajrit AFr >6
  Koeficienti i rezistencës ndaj difuzionit të avullit të ujit μ 1

Detajet e produktit

Titulli Trashësia (mm) Gjerësia (mm) Gjatësia (mm) Rezistenca termike, RD(m2K/W) Sasia / Paketimi (m2) UA / Paletë
(copë)
Sasia / Paletë (m2):
DOMO  100 1200 7500 2.55 9 24 216
DOMO Twin 2 x 50 1200 7500 1.25 18 30 540
DOMO 80 1200 9000 2.05 10.8 24 259.2
DOMO  120 1200 6000 3.05 7.2 24 172.8
DOMO  140 1200 5000 3.55 6 24 144
DOMO  160 1200 5000 4.1 6 24 144
DOMO  180 1200 4000 4.6 4.8 24 115.2
DOMO  200 1200 3500 5.1 4.2 24 100.8