Brand
Veshje muri
Mure ndarës
Tavane të varur

Isover DOMO PLUS

Lesh xhami për izolim termik dhe akustik.

Lexo më shumë
Read less
Kategoria produktit
Lesh Xhami
Ngjyra
E verdhë

Përshkrimi

Lesh xhami i paketuar në rulon, për izolimin e jashtëzakonshëm termik dhe akustik në vende ku izolimi nuk i nënshtrohet ngarkesave mekanike. Produkti përdoret në papafingo, muret e shtëpive me një strukturë druri dhe sipërfaqen e brendshme të mureve vertikale.

Karakteristikat dhe avantazhet

  • I padjegshëm, reagim ndaj zjarrit A1
  • Përçueshmëria termike λD = 0.038 W/mK
  • Instalohet me lehtësi
  • Performancë shumë e mirë termoizoluese (përçueshmëri termike e ulët)
  • Rezistencë e pakufizuar në pozicion vertikal
  • Kontribuon në mbrojtjen e mjedisit
  • Jo toksik

 

Specifikimet teknike

    Simboli Vlera
W/(mk) Koeficienti i përçueshmërisë termike λD 0,038
  Euroklasa e reagimit ndaj zjarrit   A1
oC Temperatura maksimale e përdorimit   200
kPas/m2 Rezistenca e ajrit AFr >7
  Koeficienti i rezistencës ndaj difuzionit të avullit të ujit μ 1

Detajet e produktit

Titulli Trashësia (mm) Gjerësia (mm) Gjatësia (mm) Sasia / Paketimi (m2) UA / Paletë
(copë)
DOMO PLUS 50 1200 6000 14.4 30
DOMO PLUS 50 1200 8200 19.68 24
DOMO PLUS 60 1200 7000 16.8 24
DOMO PLUS 80 1200 5300 12.72 24
DOMO PLUS 100 1200 8200 9.84 24
DOMO PLUS 120 1200 700 8.40 24
DOMO PLUS 140 1200 5500 6.36 24
DOMO PLUS 150 1200 5500 6.36 24
DOMO PLUS 160 1200 5300 6.36 24
DOMO PLUS 180 1200 4700 5.64 24
DOMO PLUS 200 1200 4200 5.04 24