Brand
Veshje muri
Mure ndarës

Isover PLF

Lesh guri për izolim termik dhe akustik.

Lexo më shumë
Read less
Kategoria produktit
Lesh Guri
Ngjyra
Kafe

Përshkrimi

Lesh guri i paketuar në panele, për izolimin termik dhe akustik në sistemet e thata të mureve ndarës, veshjeve të murit.

Karakteristikat dhe avantazhet

  • Izolim termo-akustik i sistemeve të thata
  • Përdorim në të gjitha kategoritë e ndërtesave ku ka kërkesa të larta performance
  • I padjegshëm, reagim ndaj zjarrit A1
  • Përçueshmëria termike λD = 0.035 W/mK
  • Instalohet me lehtësi
  • Mekanikisht rezistent dhe i qëndrueshëm
  • Rezistent ndaj mykut
  • Rezistencë e lartë ndaj zjarrit në sistem
  • Rezistent ndaj varjes, kalbjes dhe mykut

 

Specifikimet teknike

    Simboli Vlera
W/(mk) Koeficienti i përçueshmërisë termike λD 0,035
  Euroklasa e reagimit ndaj zjarrit   A1
oC Temperatura maksimale e përdorimit   200
oC Temperatura e shkrirjes   1000
kPa s/m2 Rezistenca e ajrit AFr  
  Koeficienti i rezistencës ndaj difuzionit të avullit të ujit μ 1

Detajet e produktit

Titulli Trashësia (mm) Gjerësia (mm) Gjatësia (mm) Rezistenca termike, RD(m2K/W) Sasia / Paketimi (m2)
PLF 50 600 1000 1.4 4.8
PLF 60 600 1000 1.7 3.6
PLF 80 600 1000 2.25 2.4
PLF 100 600 1000 2.85 2.4