Brand
Veshje muri
Mure ndarës
Tavane të varur

Isover RIO PLUS ALU

Lesh xhami për izolim termik dhe akustik.

Lexo më shumë
Read less
Kategoria produktit
Lesh Xhami
Ngjyra
E verdhë

Përshkrimi

Lesh xhami i paketuar në rulon, me veshje alumini, për izolimin e jashtëzakonshëm termik dhe akustik në vende ku izolimi nuk i nënshtrohet ngarkesave mekanike të rënda.

Karakteristikat dhe avantazhet

  • I padjegshëm, reagim ndaj zjarrit A2-s1, d0
  • Përçueshmëria termike λD = 0.040 W/mK
  • Instalohet me lehtësi
  • Performancë shumë e mirë termoizoluese (përçueshmëri termike e ulët)
  • Jetë e gjatë dhe qëndrueshmëri me kalimin e kohës
  • Kontribuon në mbrojtjen e mjedisit
  • Kimikisht neutral, nuk përmban materiale gërryese

 

Specifikimet teknike

    Simboli Vlera
W/(mk) Koeficienti i përçueshmërisë termike λD 0,040
  Euroklasa e reagimit ndaj zjarrit   A2-s1, d0

Detajet e produktit

Titulli Trashësia (mm) Gjerësia (mm) Gjatësia (mm) Rezistenca termike, RD(m2K/W) Sasia / Paketimi (m2):
ISOVER RIO PLUS ALU 50 1200 1200 1.25 14.4
ISOVER RIO PLUS ALU 100 1200 7500 2.5 9