Brand
Veshje muri
Mure ndarës
Tavane të varur

Isover UNIROLL PLUS

Lesh xhami për izolim termik dhe akustik.

Lexo më shumë
Read less
Kategoria produktit
Lesh Xhami
Ngjyra
E verdhë

Përshkrimi

Lesh xhami i paketuar në rulon, për izolimin e jashtëzakonshëm termik dhe akustik në ndërtesa rezidenciale ku izolimi nuk i nënshtrohet ngarkesave mekanike. Produkti përdoret në papafingo, muret e shtëpive me një strukturë druri, sipërfaqen e brendshme të mureve vertikale dhe mure ndarës.

Karakteristikat dhe avantazhet

  • I padjegshëm, reagim ndaj zjarrit A1
  • Përçueshmëria termike λD = 0.036 W/mK
  • Instalohet me lehtësi
  • Performancë shumë e mirë termoizoluese (përçueshmëri termike e ulët)
  • Rezistencë e pakufizuar në pozicion vertikal
  • Kontribuon në mbrojtjen e mjedisit
  • Jo toksik

 

Specifikimet teknike

    Simboli Vlera
W/(mk) Koeficienti i përçueshmërisë termike λD 0,036
  Euroklasa e reagimit ndaj zjarrit   A1
oC Temperatura maksimale e përdorimit   200
kPas/m2 Rezistenca e ajrit AFr >9
  Koeficienti i rezistencës ndaj difuzionit të avullit të ujit μ <1

Detajet e produktit

Titulli Trashësia (mm) Gjerësia (mm) Gjatësia (mm) Rezistenca termike, RD(m2K/W) Sasia / Paketimi (m2) UA / Paletë
(copë)
Uniroll Plus 2 x 50 1200 2 x 5000 1.35 9 24