Brand
Mure të jashtme - Fasada

Isover VARIO® DoubleFit

Ngjitës elastik për krijimin e fugave të ngushta në fuga ndërmjet membranës Isover VARIO® KM Duplex UV dhe mureve, dërrasës ose pllakës.

Lexo më shumë
Read less
Kategoria produktit
Aksesorë
Ngjyra
E bardhë

Përshkrimi

Shirit ngjitës i përforcuar për mbylljen dhe fiksimin e shpimeve nga VARIO® KM Duplex UV. Rekomandohet për lidhje të ngushta midis VARIO® KM Duplex UV dhe dritareve të papafingo, kalimeve të tubave ose elementëve të tjerë të ndërtimit. Gjithashtu ideale për mbylljen e mbivendosjeve të membranave VARIO® KM Duplex UV dhe për një gamë të gjerë vulosjesh speciale, brenda dhe jashtë. VARIO® Multitape përdoret brenda ose jashtë dhe ngjitet në llojet e mëposhtme të substratit: PE, PA, PU, ​​PP, letër alumini, letër Kraft, metal, plastikë, panele të forta druri (OSB, PAL, etj.).

Nënshtresa duhet të jetë e thatë, pa pluhur dhe yndyrë.

Karakteristikat dhe avantazhet

  • Rezistencë ndaj temperaturave midis -30°C dhe +100°C
  • Mund të aplikohet në kushte temperaturash deri në -10°C
  • Nuk përmban tretës, PVC, metale të rënda ose halogjene
  • Rritja e rezistencës nga përforcimi i fibrave të qelqit
  • I papërshkueshëm nga uji

Detajet e produktit

Produkti është i paketuar në një fishek plastik.
1 fishek = 310 ml  VARIO® DoubleFit
1 kuti = 12 fishekë  VARIO® DoubleFit