Brand
Mure të jashtme - Fasada
Papafingo
Tavane

Isover VARIO® KB1

Shirit ngjitës i njëanshëm për mbylljen e mbivendosjeve ndërmjet membranës VARIO® KM Duplex UV.

Lexo më shumë
Read less
Kategoria produktit
Aksesorë
Ngjyra
E bardhë

Përshkrimi

Shirit ngjitës i njëanshëm, me fleksibilitet dhe fuqi të lartë ngjitjeje, për mbylljen e mbivendosjeve ndërmjet membranës VARIO® KM Duplex UV. Shiriti VARIO® KB 1 përdoret në ambiente të mbyllura dhe ngjitet në llojet e mëposhtme të substratit: PE, PA, PU, ​​PP, letër alumini, letër Kraft, metal, plastikë, panele të forta druri (OSB, PAL, etj.). Nënshtresa duhet të jetë e thatë, pa pluhur dhe yndyrë.

Karakteristikat dhe avantazhet

  • Rezistencë ndaj temperaturave midis -30°C dhe +100°C
  • Mund të aplikohet në kushte temperaturash deri në -10°C
  • Nuk përmban tretës, PVC, metale të rënda ose halogjene

Detajet e produktit

Titulli Gjatësia (m) Gjerësia (mm) Njësia e paketimit

Isover VARIO® KB1

40 60 5 rrotulla/kuti