Sort by:
21 Rezultate
Isover XPS

Isover XPS

Panel termoizolues me bazë polistireni me skaje të pjerrëta.

Isover CLIMAVER® A2 neto

Isover CLIMAVER® A2 neto

Panele leshi xhami për ndërtimin e kanaleve në sistemet e shpërndarjes, klimatizimit dhe ventilimit të ajrit.

Isover VARIO® DoubleFit

Isover VARIO® DoubleFit

Ngjitës elastik për krijimin e fugave të ngushta në fuga ndërmjet membranës Isover VARIO® KM Duplex UV dhe mureve, dërrasës ose pllakës.

Isover VARIO® KB1

Isover VARIO® KB1

Shirit ngjitĂ«s i njĂ«anshĂ«m pĂ«r mbylljen e mbivendosjeve ndĂ«rmjet  membranĂ«s VARIO® KM Duplex UV.