weberdesign primer
weberdesign osnovni premaz - astar / baze per sistemet e fasades weber.design
weberprim 813
Astar / baze per bazamente te veshtira - permireson lidhjen e ngjitesit te pllakave me masat autoniveluese te dyshemese.
weberodstranjivac algi
astar per trajtim kunder algave dhe myqeve
weberprim beton kontakt
astar (koncentrat 1:1) I perforcuar per bazamente te veshtira per te sheshuar dhe neutralizuar siperfaqet e brendeshme te betonit Ytong apo shtresa te tjera
weberprim S&S
astar i perqendruar silikon-silikat
weberprim akril
astar akrilike (baze) per grafiato akrilike