Webertec aquastop
Hidroizolues fleksibël me 2 komponentë. Për hidroizolim në ambientet e brendshme dhe te jashtme.
Webertec aquaseal
Hidroizolues ekstra fleksibël me 2 komponentë. Për hidroizolimin e sipërfaqeve të mëdha dhe të vështira
weber fug 888
Izolues akrilik ne tubete - i bardhe - 12 cope / kuti
weber fug 880
silikon ne tubete transparent dhe ne nuanca : edelweis - i bardhe, manhattan - gri. 12 cope / kuti
webertec 828 DB 75
lidhez hidroizolues, gjeresi 12 cm
webertec 828 DA
profil kendor i jashtem per hidroizolim
webertec 828 DI
profil kendor i brendshem per hidroizolim
webertec D-fix
hidroizolues me 1 komponent per ambinente te brendshme (banjo guzhina ballkone)
webertec D-protect
hidroizolues i lengshem me 1 komponent
webertec D-max 2K
hidroizolues me 2 komponente, shume fleksibel dhe efektiv - TEKNOLOGJIA DIETERMANN
webertec D-flex
hidroizolues fleksibel me 1 komponent per themele, bodrume taraca me rezistence pozitive dhe negative