Ngjitësa per pllaka

weberfloor parketofix
ngjites parketi pa toulen
webercol smart W
ngjites per pllaka jashte dhe brenda
webercol smart G
ngjites per pllaka jashte dhe brenda - gri
webercol flex plus W
Ngjites per pllaka per perdorime special C2TS3
webercol classic
ngjites pllakash qeramike - gri
webercol crystal tixogel
Ngjitës i bardhë fleksibël për shtrimin me pllaka, krijuar me teknologjine e re Tixogel.
webercol flash tixogel
Ngjitës gri me tharje të shpejtë, për pllaka, i klasifikimit C2FT S1 dhe krijuar me teknologjinë e re Tixogel.
webercol flex tixogel
webercol flex tixogel është ngjitës gri fleksibël për shtrimin me pllaka, i klasifikimit C2TE S1 dhe krijuar me teknologjinë e re Tixogel.
webercol gress W
Ngjitës i bardhë për pllaka gresi / porcelani dhe guri natyral.
webercol gress G
Ngjitës gri për pllaka gresi / porcelani dhe guri natyral.
webercol flex plus
ngjites pllakash fleksibel per perdorime te vecanta C2T S2
webercol flex
ngjites pllakash fleksibel per perdorim te brendshem dhe te jashtem C1TE S1
webercol classic plus
ngjites pllakash standard per perdorim te brendshem dhe te jashtem C1T