Brand
Veshje muri
Mure ndarës
Tavane

ERGOFAST GTX-F

Për fiksimin e 2 pllakave Habito® në kornizën e profilit.

Lexo më shumë
Read less
Fortësi
Rezistencë ndaj zjarrit
Kategoria produktit
Vida

Përshkrimi

ERGOFAST GTX-F përdoret për të fiksuar 2 shtresa të pllakës së ndërtimit Habito® në kornizën e profilit. Përdoret gjithashtu për fiksimin e shtresave 1 dhe 2 të Habito® në nënshtresa druri.

Karakteristikat dhe avantazhet

  • Cilësi e lartë
  • Reagim ndaj zjarrit, A1

Paketimi

Articles information
Emri Gjatësia (mm) Diametri (mm)
EmriERGOFAST GTX-F Gjatësia (mm)41 Diametri (mm)3,8

Documentation

Deklarata e Performancës
Deklarata e Performancës