Brand
Tavane

Ganxha për CD me siguresë

Element për varjen e tavaneve të varura i montuar në një kornizë profili CD.

Lexo më shumë
Read less
Fortësi
Rezistencë ndaj zjarrit
Kategoria produktit
Aksesorë

Përshkrimi

Element për varjen e tavaneve të varura i montuar në një kornizë profili CD me stres normal, i pajtueshëm me telin e varjes së gypave. Ngarkesa maksimale 15 kg/copë

Karakteristikat dhe avantazhet

  • Cilësi e lartë
  • Reagim ndaj zjarrit, A1

Documentation

Selekto të gjitha
Të dhënat teknike të produktit
Të dhënat teknike të produktit
Deklarata e Performancës
Deklarata e Performancës