Brand
Veshje muri
Mure ndarës
Struktura

Glasroc X

Pllakë gipsi novatore e gjeneratës së re për fasadë

Lexo më shumë
Read less
Izolim akustik
Izolim termik
Rezistencë mekanike
Rezistencë ndaj zjarrit
Rezistent ndaj lagështirës
Kategoria produktit
Pllaka gipsi
Ngjyra
E bardhë me logo

Përshkrimi

Pllakë gipsi e përforcuar me veshje me fibra qelqi, me përthithje të reduktuar të ujit, rezistente ndaj zhvillimit të mykut dhe me kohezion të shtuar të bërthamës, për qendrueshmëri më të madhe në temperaturë të lartë. Këto karakteristika e bëjnë fletën Glasroc® X të përshtatshme për ndërtimin e sistemeve me rezistencë të lartë mekanike ndaj ujit dhe lagështisë, veçanërisht në mjedise të jashtme.

Karakteristikat dhe avantazhet

• Ndarje teknike, tavane, struktura, ambiente të lagështa

• Përdorim në të gjitha kategoritë e ndërtesave - me kërkesa të larta performance

• E lehtë në punim dhe manovrim

• Kapacitet i lartë i ngarkesës dhe sipërfaqes

• Izolim i lartë termik dhe akustik

• Rezistencë të testuar ndaj zjarrit, në vjedhje, në ujë dhe në erë

• Qëndrueshmëria: Klasa A + emetim VOC

Paketimi

Articles information
Emri Trashësia (mm) Pesha (kg/m²)
EmriGlasroc X Trashësia (mm)12,5 Pesha (kg/m²)12,00

Documentation

Selekto të gjitha
Të dhënat teknike të produktit
Deklarata e Performancës