Brand
Veshje muri

Habito Clima Activ’Air®

Pllakë gipsi unike një llojin e saj për izolimin termik dhe akustik të mureve ekzistuese me teknologjinë Activ’Air®.

Lexo më shumë
Read less
Izolim akustik
Peshëmbajtës
Rezistencë mekanike
Rezistencë ndaj zjarrit
Kategoria produktit
Pllaka gipsi
Ngjyra
E bardhë

Përshkrimi

Pllakë gipsi unike një llojin e saj, një pllakë Habito Hydro 13 Activ'Air® së cilës i është ngjitur një panel lesh xhami me densitet të lartë. Përdoret për të rritur performancën e izolimit akustik dhe termik të mureve ekzistuese, për të gjitha ambientet e brendshme (përfshirë mjedise të lagështa si banja dhe kuzhina). Teknologjia Activ'Air® lejon që deri në 70% e formaldehidit të pranishëm në mjediset e brendshme të absorbohet dhe neutralizohet.

Karakteristikat dhe avantazhet

  • Veshje muri dhe ambiente të lagështa
  • Përdorim në të gjitha kategoritë e ndërtesave - me kërkesa të larta performance
  • Izolim termik dhe akustik
  • Përmirëson cilësinë e ajrit të brendshëm
  • Qëndrueshmëria: Klasa A + emetim VOC

Paketimi

Articles information
Emri Trashësia (mm) Pesha (kg/m²)
EmriHabito Clima Activ’Air® Trashësia (mm)12.5 + 80 Pesha (kg/m²)14.9
EmriHabito Clima Activ’Air® Trashësia (mm)12.5+100 Pesha (kg/m²)16
EmriHabito Clima Activ’Air® Trashësia (mm)12.5 + 20 Pesha (kg/m²)12.2
EmriHabito Clima Activ’Air® Trashësia (mm)12.5 + 30 Pesha (kg/m²)13
EmriHabito Clima Activ’Air® Trashësia (mm)12.5 + 40 Pesha (kg/m²)13.9
EmriHabito Clima Activ’Air® Trashësia (mm)12.5 + 50 Pesha (kg/m²)14.75
EmriHabito Clima Activ’Air® Trashësia (mm)12.5 + 60 Pesha (kg/m²)14.8

Documentation

Selekto të gjitha
Të dhënat teknike të produktit
Deklarata e Performancës