Brand
Veshje muri
Mure ndarës

RBI 13

Pllakë gipsi e veshur me karton të veçantë tip H2 për ambiente të lagështa

Lexo më shumë
Read less
Izolim akustik
Rezistencë ndaj zjarrit
Rezistent ndaj lagështirës
Kategoria produktit
Pllaka gipsi
Ngjyra
E gjelbër

Përshkrimi

Pllakë gipsi e veshur me karton të veçantë, tip H2, me përthithje të reduktuar të ujit, e përshtatshme për ambiente me lagështi.

Karakteristikat dhe avantazhet

  • Mure ndarës, veshje muri dhe tavane në ambiente të lagështa

  • Përdorim në të gjitha kategoritë e ndërtesave - ristrukturime

  • Qëndrueshmëria: Klasa A + emetim VOC

Paketimi

Articles information
Emri Trashësia (mm) Pesha (kg/m²)
EmriRBI 13 Trashësia (mm)15 Pesha (kg/m²)11,80
EmriRBI 13 Trashësia (mm)12,5 Pesha (kg/m²)9,64

Documentation

Selekto të gjitha
Të dhënat teknike të produktit
Deklarata e Performancës